сочно брауни > 자유게시판

본문 바로가기

자유게시판

сочно брауни

페이지 정보

profile_image
작성자 Lan Brereton
댓글 0건 조회 136회 작성일 24-04-06 02:03

본문

Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо непознато и нещо розовато. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, шоколадово брауни с банани разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, брауни бисквити много пухкава и свежа покритие.

Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо свежо – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха розов шоколад.

raspberry-brownies-take-a-cake-1_1.jpgВариант 3:
Кексчето, в което има нещо старомодно, здравословни брауни нещо непознато и нещо розе. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

가맹
문의
전화문의